Evaluare Specifica si Echilibrul BowenToggleMichael Quinlivan & Karen Hedrick


2 zile, 8 ore pe zi, 16 puncte C.E.U.


Invatati de ce evaluarea pacientului este atat de importanta si tehnicile pe care le puteti folosi pentru verificarea simetriei. Invatati o metoda eficienta de tratare a afectiunilor pacientului, inainte de a aplica procedurile indicate.

Se urmeaza pasii pentru evaluare, corectarea dezichilibrelor si apoi se reevalueaza, pentru a va ajuta sa aplicati mai tintit tratamentele Bowen. Pacientii vor putea confirma imediat imbunatatirile.

Va vom invata sa determinati care este ochiul vostru dominant si cum sa folositi aceasta informatie cand faceti evaluarea, deasemenea o metoda usoara de testare a flexibilitatii pacientilor si cum influenteaza acest lucru evaluarea libertatii de miscare.

Vom investiga paradigma ca functia creeaza structura; cand veti observa un aliniament structural defectuos, va vom arata cum sa cautati cauza functionala, tesutul moale ce l-a produs si vom explora procedurile Bowen potrivite pentru realinierea corecta.

Invatati mai multe despre liniile miofasciale, ce se gasesc in tot corpul si cum aceste cunostinte va pot ajuta sa gasiti structurile, mai apropiate sau mai departate, care pot contribui la asimetriile identificate.

Practica - evaluare si corectii Bowen

Vom preda evaluari pentru: solduri si sacrum, zona lombara, toracica si cervicala

Folosind rezultatele evaluarii, vom alege corectiile si apoi vom reevalua, pentru a determina eficienta tratamentului.

Va fi destul timp pentru ca toti participantii sa-si insuseasca aptitudinile de evaluare si corectie, pentru ca apoi sa le folositi cu incredere la clinicile voastre. Veti avea si formulare de inregistrare a rezultatelor.